Linie de accesorii Gucci inspirata de Londra

0

City Collection este numele noii colectii capsula de accesorii creata de Gucci pentru generatia cosmopolita si activa. Ocazia: Jocurile Olimpice care vor avea loc in aceasta vara la Londra.

Combinand traditia cu inovatia, designerul Frida Giannini confera liniei de accesorii un aer sportiv, dar si exclusivist. Cu inconfundabilul orizont al Londrei drept laitmotiv, City Collection exprima stilul de viata smart & energic.

Colectia cuprinde o serie de genti sport cu detalii vibrante de culoare, precum si o husa chic pentru iPad. Pantofii sport sunt disponibili atat pentru femei, cat si pentru barbati si copii si sunt confectionati din piele alba, in acord cu alura rafinata si dinamica a liniei. Ceasul G-Timeless Sport ocupa un loc special in cadrul colectiei datorita unor detalii precum modelul Diamantissima si accentele de culoare de pe cadran, intarind, alaturi de ochelarii de aviator, dimensiunea urbana a acestei linii.

Noua colectie va fi disponibila incepand din luna mai in cateva dintre magazinele Gucci din Europa, in orase precum Londra, Milano, Roma, Paris, Frankfurt, Amsterdam, Madrid si Barcelona.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here