Live din Shanghai: Tommy Hilfiger toamna/iarna 2018/2019

0
Hilfiger fsh S18 084

În acest sezon, show-ul TOMMYNOW ICONS se va desfășura în Shanghai pe data de 4 septembrie în portul orașului, începând cu 14:30, ora locală a României.

Dupa ultimile patru show-uri de modă susținute în New York, Los Angeles, Milano și Londra, Tommy Hilfiger a ales de data aceasta să-și prezinte noua colecție pe continentul asiatic, la Shanghai.

Prezentarea experimentală TOMMYNOW, Toamnă 2018 va dezvălui prima colecție colaborativă TommyXLewis, creată de Tommy Hilfiger și pilotul britanic de Formula 1, cvadruplu Campion Mondial Formula 1 și ambasador global TOMMY HILFIGER, colecția pentru bărbați, Lewis Hamilton. Colecțiile adiționale, inclusiv ținutele HILFIGER COLLECTION și colecția capsulă TOMMY ICONS vor fi de asemenea pe podium.

Fereastra livestreamului va include o filmare neîntreruptă cu defilarea modelelor în cadrul show-ului, dar și un clip de 15 minute înaintea prezentării, ce va dezvălui sursele de inspirație ale colecției curente, câteva imagini cu locul spectaculos ales pentru desfășurarea evenimentului și interviuri cu vedetele prezente la el.

Cititi si: “(P) Tommy Hilfiger aduce TOMMYNOW la Milano pentru primavara 2018”!

Foto: Imaxtree

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here