Live de la London Fashion Week: Tommy Hilfiger toamna/iarna 2017

0
prezentare live London Fashion Week Tommy Hilfiger

London Fashion Week a inceput, iar Tommy Hilfiger isi va prezenta in cadrul acestui eveniment, cea mai recenta colectie a sa, marti, de la ora 21 (ora Romaniei). Inainte de prezentarea propriu-zisa puteti urmari intrarea pe covorul rosu a invitatilor sositi pentru show.

Dupa ultimile doua show-uri de moda sustinute in New York si Los Angeles, Tommy Hilfiger a ales de data aceasta sa-si prezinte noua colectie la Londra, in sala de concerte Roundhouse, inchizand cu prezentarea sa London Fashion Week. Situat in Camden, spatiul Roundhouse este centrul istoriei rock n roll londoneze. De-a lungul timpului Jimi Hendrix, The Who, Pink Floyd, The Doors, Blondie si Elton John au sustinut concerte acolo.

Evenimentul din acest sezon continua seria cu „Tommy Pier” din New York pentru toamna/iarna anului 2016 si „Tommyland” din Los Angeles pentru primavara/vara 2017..

Inregistrarea prezentarii va functiona in continuare si dupa terminarea show-ului pentru cei care-si doresc sa vada defilarea a doua zi de dimineata la cafea!

Foto: Guliver/ Getty Images

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here