London Calling: Bijuteriile Oval, premiate la Saptamana Modei

0

BAZAAR Romania martie-aprilie 2016_foto Dan Beleiu_watermark

Bluza si pantaloni Alexander Wang, inel si cercei Oval, geanta si pantofi Musette, in Harper’s BAZAAR Romania martie-aprilie 2016. Fotografie de Dan Beleiu. Realizat de Andrei Iovu, Lil Bulgac, Ina Borcea si Cosmin Florea. Model: Georgiana Zloteanu/YES Models. Makeup: Adina Vlad. Hairstyling: Diana Mogos

Otilia Mihalcea, creatoarea brandului de bijuterii Oval, a primit Premiul special al juriului pentru design de accesorii la International Fashion Showcase – expozitia internationala de design care are loc in timpul Saptamanii Modei de la Londra. Este pentru prima data cand juriul acorda acest premiu, potrivit Institutului Cultural Roman din Londra.

Oval_Assamblage

Brosa Oval din colectia „Neotectonics”, prezentata in premiera la Londra. Foto: Alexandru Boghian. Makeup: Ioana Covali. Model: Ada Tache. Sursa foto: www.assamblage.org

Bijuteriile Oval fac parte din instalatia Found. Lost. Found, proiectul cu care Romania participa in acest an la evenimentul din Londra. El este curatoriat de David Sandu si include colectii realizate de patru designeri tineri de bijuterii – alaturi de Otilia Mihalcea mai participa Ioana Ardelean, Adelina Petcan si Andreia Gabriela PopescuIn total, International Fashion Showcase 2016 reuneste, la Somerset House, pe durata Saptamanii Modei, 24 de tari.

Otilia a absolvit Arhitectura la Bucuresti si a lucrat zece ani ca Art Director, apoi a urmat cursurile Scolii de Bijuterie Contemporana Assamblage. Dupa cativa ani in care a fost implicata in proiecte colective, a fondat propriul brand – Oval.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here