Longchamp deschide primul magazin in Romania

0
Longchamp primul magazin Romania Baneasa Shopping City

Renumitul brand frantuzesc Longchamp a inaugurat primul sau magazin in Romania. El este situat in Baneasa Shopping City, are o suprafata de 80 mp si pune la dispozitia consumatorilor piese din colectiile sezoniere, dar si modele iconice. Calitatea materialelor si atentia la detalii reflecta traditia brandului Longchamp.

Deschiderea primului magazin in Baneasa Shopping City a fost celebrata printr-o petrecere cu aproape 100 de invitati. Evenimentul a fost gazduit de Stephane Beraud, directorul international Longchamp si Wassila Taher, cea care detine franciza Longchamp in Romania. Celebritati, jurnalisti, bloggeri si oameni de afaceri au fost invitati sa descopere universul Longchamp din Baneasa Shopping City.

invitati la Baneasa Shopping City
Andreea Berecleanu, Carmen Negoita si Anca Lungu la petrecerea de deschidere a magazinului Longchamp in Baneasa Shopping City

Printre celebritatile prezente la eveniment s-au numarat Andreea Berecleanu, Anca Serea, Ileana Badiu, Carmen Negoita, Diana Bart, Eli Roman, Ela Craciun, Ana Morodan, Janina Nectara, Letitia Pescariu, Excelenta Sa Francois Saint-Paul Ambasadorul Frantei in Romania si multi altii.

Longchamp primul magazin Romania Baneasa Shopping City

Povestea pe scurt a brandului Longchamp

Brandul Longchamp a fost fondata la Paris in 1948 de Jean Cassegrain, fiind detinuta si condusa in continuare de familia Cassegrain. Gentile si accesoriile sunt recunoscute la nivel international pentru calitatea lor, iar linia de produse se extinde si pe partea de incaltaminte si colectii de haine.

Longchamp este un brand international care si-a pastrat actualitatea si energia de-a lungul timpului. Intruchipeaza flerul frantuzesc, prospetimea si creativitatea, dar si stilul de viata al femeilor si barbatilor din intreaga lume care se bucura de o doza de lux in fiecare zi. Campaniile de promovare sunt mereu proaspete si actuale, iar colaborarile cu artisti subliniaza spiritul contemporan si uneori jucaus al brandului Longchamp care are mai mult de 300 de magazine in intreaga lume.

Cititi si: “Cele mai bune campanii pentru primavara 2016”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here