Look of the Weekend: Aymeline Valade

0
Look of the Weekend: Aymeline Valade

Un look ideal de weekend presupune un aer stylish și o lejeritate sofisticată ce nu vă va limita dinamismul tipic pentru activitățile din zilele libere.

Dacă weekendul promite a fi energic sau chiar dacă în plan sunt doar câteva plimbări în aer liber și un brunch cu prietenele, mizați pe piese simple, minimaliste, cu un statut atemporal. Alegeți itemuri din materiale naturale precum bumbacul, lâna sau denimul. Un palton supradimensionat, o geantă-curea purtată pe post de borsetă și o pereche de mocasini de piele vor fi piesele ce vor adăuga o notă extrem de actuală și vor contribui în mod direct la efectul effortless al întregii ținute. Iar un tricou de bumbac ecologic și o pereche de jeanși albi vor fi aliații dumneavoastră pentru o perioadă îndelungată, niște piese de rezistență ce vor arăta șic și într-un context de party. Itemurile ce vor sparge simplitatea ținutei și vor contribui la o dispoziție mai funky, ar fi un cardigan călduros cu imprimeu, perfect pentru serile mai reci, și o pereche de cercei asimetrici.

Piese cu care puteți recrea look-ul purtat de Aymeline Valade în cadrul Săptămânii Modei din Paris:

Look of the Weekend: Aymeline Valade

Palton Zara, 199.90 Lei; Cardigan de lână Gucci, 6.170 Lei; Jeanși H&M, 229.99 Lei; Cercei Isabel Marant, net-a-porter.com, 60 Euro; Geantă-curea din piele Chloe, Mengotti, 3.560 Lei; Mocasini din piele COS, 490 Lei

Citiți și: “BAZAAR Weekend – Get the Look”!

Foto: Imaxtree; prin amabilitatea distribuitorilor; Colaje: Veronica Nojac

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here