Look of the Weekend: inspirații scandi-chic pentru serile de toamnă

0
Look capturat la Săptămâna Modei din Copenhaga

Putem spune că capitalele modei se mută cu certitudine feroce spre nord. Străzile din Stockholm, Olso și Copenhaga sunt adevărate podiumuri cu cele mai sofisticate repere numai bune pentru orice situație și context. Fetele it ne învață cum să depunem minim efort pentru un look cool, ce strigă șic relaxat. Reprezentatele modei nordice stau foarte bine în special la capitolul de a mixa piese și a aduce armonie în cele mai ciudate alăturări. Acum tragem inspirație pentru ținuta de weekend direct de pe străzile din Copenhaga.

Emili Sindlev, inspirația acestui weekend:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev) on

 Serile de toamnă devin mai reci, deși în decursul zilei în continuare ne luptam cu arșița. Vă propunem să compuneți un look de nuanțe fresh ce consta din două piese: o fustă cu carouri (o tendință atemporală pentru sezonul de toamnă) și un pulover ultra lejer, ce va face față breez-ului de seară. Purtați un tricou cu imprimeu grafic pentru varianta de zi. O pereche de sneakerși vă va ajuta să vă simțiți ușor și nu vă va limita dinamismul zilelor libere. O geantă într-o nuanță vie va oferi o prospețime ce miroase a vară, iară o pereche de ochelari dreptunghiulari cu lentile colorate va contribui cu o notă modernă și șic, pentru un look infuzat cu je ne se quoi.

Piese cu care puteți recrea look-ul purtat de Emili Sindlev la Săptămâna Modei din Copenhaga:

Pulover Missoni, net-a-porter.com, 640 Euro; Fustă Shrimps, matchesfashion.com, 2,480 Lei; Geantă de piele Bottega Veneta, ; Pantofi sport Converse, Collective, 227.99 Lei; Ochelari de soare Gucci, 2.600 Lei; Colier Calvin Klein, Cellini, 480 Lei

Citiți și “Look of the weekend: simplitate șic”!

Colaj: Veronica Nojac, Imagini: Imaxtree; prin amabilitatea distribuitorilor

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here