Look of the Weekend: lejeritate fără efort

Nu există ceva mai frumos decât un weekend de vară, ce ne îmbie să construim ținute lejere, dar inspirate.

0
Streetstyle de la Săptămâna Modei din Milano

Temperaturile extreme ale junglei urbane impun un stil relaxat, cu piese diafane și senzuale. Scopul stylingului ar fi să compuneți o ținută effortless, dar extrem de șic. Look-ul de street style surprins la Săptămâna Modei din Milano ne inspiră să alegem unul dintre cele mai cool item-uri ale sezonului – o fustă fluidă de satin.

Mizați pe modele midi sau maxi, cu talie înaltă, în culori suculente, cu imprimeuri minuscule. O cămașă albă dintr-un material natural, precum inul sau bumbacul, nu ar trebui să lipsească din arsenalul de vară. Pentru un aer relaxat, transformați cămașa într-un cropped top și purtați pe dedesubt un sutien satinat. Acest mic detaliu va oferi rafinament ținutei.

Accesorizați cu o pereche de saboți minimaliști și o geantă cu formă rigidă. Un colier cu scoici sau mai multe pandantive aurii și o pereche de ochelari cu alură sci-fi vor finisa look-ul de vară.

Piese cu care puteți recrea look-ul surprins la Săptămâna Modei din Milano:

Cămașă Mango, 79.90 Lei; Fustă de satin Topshop, 185 Lei; Colier Parfois, 59 Lei; Geantă de piele Chloe, Mengotti, 7.035 Lei; Ochelari de soare Courrèges, net-a-porter.com, 310 Euro; Inel placat cu aur Pandora, 399 Lei; Mules Giuseppe Zanotti, Distinto, 2.480 Lei

Citiți și “Cele 40 de accesorii esențiale ale verii 2019”!

Foto: Imaxtree; prin amabilitatea distribuitorilor; Colaje: Veronica Nojac

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here