Look of the weekend: simplitate șic

Un outfit ideal de weekend îmbină detalii sofisticate cu piese cu o alură lejeră și este perfect pentru o zi relaxată petrecută în oraș sau vacanță.

0
Streetstyle de la Săptămâna Modei din Copenhaga

Reperul de stil potrivit unui weekend le aparține fără dubii reprezentatelor filosofiei scandi-chic. Admirația pentru alegerile fetelor-it din Copenhaga sau Stockholm li se datorează pentru abilitatea remarcabilă de a compune o ținută extrem de cool, cu un număr minimal de piese, cu un impact maxim. Această formulă este aplicabilă în orice context, însă este un must – have absolut pentru temperaturile în creștere și arșița sezonului de vară. Scopul ținutei ar fi să cream o bază din piese de o lejeritate imbatabilă. Alegeți să purtați o fustă midi evazată de satin, de o culoare pudrată și un top sau cămașă aproape diafană de o nuanță solară, pentru cele mai spectaculoase apariții în adierile fresh de vânt. O pereche de șlapi alăturați unei genți sofisticate, este probabil cea mai neașteptată și antitetică soluție ale acestei veri, însă cu un efect șic și fără efort. Accesorizarea finală constă din alăturarea unor piese statement, precum o pereche de ochelari aviator mari cu lentile în nuanțe vibrante și bijuterii chuncky.

Piese cu care puteți recrea look-ul surprins la Săptămâna Modei din Milano:

Bluză Mango, 119.90 Lei; Fustă Zara, 89.90 Lei; Geantă Dior, dior.com, preț la cerere; Șlapi Havaianas, answear.ro, 99.90 Lei; Ochelari de soare Gucci, 1.425 Lei; Brățară de aur 18K Eva Nobile, Cellini, 2.190 Lei; Brățară dim aur 14K Eva Nobile, Cellini, 1.940 Lei

Citiți și: “Look of the Weekend: lejeritate fără efort”!

Foto: Imaxtree; prin amabilitatea distribuitorilor; Colaje: Veronica Nojac

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here