Look of the Weekend: Veronika Heilbrunner

0

Weekend-ul este o perioadă numai bună pentru adoptarea unui look eclectic. În aceste zile ne putem relaxa complet uitând de ținutele office și toate preocupările de la job.

Pentru acest final de săptămână ne-am ales-o drept muză pe Veronika Heilbrunner – anterprenoare, buyer, fashion editor și o adevărată it-girl a street style-ului. Ținutele sale effortless ne învăță cum să mixăm piese masculine cu feminine, item-uri low și high end. Dați frâu liber fanteziei și alegeți să purtați piese ce la o primă vedere par a fi din lumi diferite, însă mixate împreună creează o ținută armoniosă.

Îndrăzniți să purtați o fustă plisată alături de un hanorac, o combinație confortabilă & cool. Pisele-cheie sunt reprezentate de o geantă și șosete colorate, ce contrastează plăcut cu restul pieselor. Rolul acestor detalii este de a aduce un aer fresh și jucăuș întregului look. Bijuterii precum un colier cu perle și mai multe inele, vor imprima o notă feminină ținutei, iar o pereche de ochelari aviator și botinele vor contrabalansa cu un touch ușor masculin.

Piese cu care puteți recrea look-ul purtat de Veronika Heilbrunner în cadrul Săptămânii Modei din Paris:

Hanorac de lână Ganni, matchesfashion.com, 1.420 Lei; Fustă de crepe Peter Do, net-a-porter.com, 1.053 Euro; Botine Zara, 199.90 Lei; Geantă Acne Studios x Fjallraven, acnestudios.com, 130 Euro; Șosete Happy Socks, zoot.ro, 44.99 Lei; Ochelari de soare Marc Jacobs, farfetch.com, 260 Euro; Colier de aur cu perlă Imalinz, imalinz.com, 340 Euro; Inel din aur 18 k cu diamante Maria Granacci, Cellini, 3.410 Lei

Citiți și: “Idei de ținute office de primăvară inspirate de street style-ul scandinav”!

Foto: Imaxtree; prin amabilitatea distribuitorilor; Colaje: Veronica Nojac

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here