Look-ul care te răsplătește cu iubire

0

Ce se întâmplă când un fond de ten lichid de înaltă performanță întâlnește un balsam de frumusețe ce îngrijește pielea?
Ia naștere o formulă inovativă numită Nu Colour Bioadaptive* BB+ Skin Loving Foundation.

Este un produs de machiaj cu beneficii integrate pentru îngrijirea pielii. BB+ Skin Loving Foundation nu numai că îmbunătățește tenul oferindu-i un aspect luminos, dar și hidratează pielea și o protejează de radiațiile UVA și UBV și stresul cauzat de lumina albastră vizibilă. Un produs cu adevărat produs inovativ!

Aspectul ce oferă dragoste reciprocă

Nu Colour Bioadaptive* BB+ Skin Loving Foundation hidratează și protejează și pielea precum o cremă BB, dar are eficiența fondului de ten preferat cu efect de lungă durată. Mulțumită agenților multipli pentru îngrijirea pielii, oferă hidratare pentru până la 12 ore**.

Formula machiajul-întâlnește-îngrijirea-pielii conține extract din semințe de Theobroma Cacao. Nu Skin a găsit această varietate premium de extracte din semințe de Theobroma Cacao bogate în peptide, zaharuri și polifenoli ce au proprietăți bioadaptive*. Acționează pentru a-ți proteja pielea în timp ce îmbunătățește abilitatea de a răspunde la stresul oxidativ cauzat de mediu.

Cu o gamă variată de nuanțe versatile din care să alegi, cu siguranță vei găsi una care ți se potrivește perfect!

De ce îl vei adora

  • Ajută la protejarea pielii împotriva efectelor negative ale stresului, mulțumită proprietăților bio-adaptabile* ale Extractului din semințe de Theobroma Cacao.
  • Oferă hidratare de lungă durată (până la 12 ore)** și reduce temporar aspectul liniilor fine și ridurilor cu ajutorul agenților de îngrijire pentru piele.
  • Oferă acoperire de lungă durată.
  • Oferă un spectru larg de protecție UVA/UVB (SPF 35).
  • Ajută pielea să răspundă mai bine la stresul oxidativ din mediu.
  • Dă o senzație confortabilă, fără a se aduna.
  • Ajută la controlul luciului și micșorează producția de sebum.
  • Estompează imperfecțiunile, cu un rezultat final luminos, în timp ce contribuie la uniformizarea nuanței tenului.
  • Este disponibil într-o gamă variată de nuanțe.
  • Include un tub fabricat din bio-rășină obținută într-un mod 100% responsabil.

Cum se folosește

După rutina obișnuită zilnică de îngrijire a pielii, aplică una sau două pompițe de Nu Colour Bioadaptive* BB+ Skin Loving Foundation. Îl poți întinde cu  degetele, o pensulă sau un burete.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE ACEST NOU PRODUS

Ce sunt ingredientele bio-adaptabile ? Și care este ingredientul bio-adaptabil din această formulă?

Ingredientele bio-adaptabile sunt cunoscute ca adaptogeni. Toate ingredientele bio-adaptabile au două lucruri în comun: îmbunătățesc răspunsul pielii la stres și susțin aspectul general sănătos. Pe scurt, ajută pielea să se adapteze la mediul mereu în schimbare.

Unele ingrediente bio-adaptabile provin de la plante considerate extremofile, ca cele găsite în sistemul Nutricentials pentru îngrijirea pielii. Extremofilele sunt plante ce rezistă în condiții extreme precum deșertul, solurile dure și mediile extrem de reci.

În cazul produsului Nu Colour Bioadaptive BB+ Skin Loving Foundation, ingredientul bio-adaptabil funcționează diferit. Deși planta în sine nu este cunoscută în mod general pentru caracteristicle bio-adaptabile, ea conferă beneficiile bio-adaptabile* pielii. L-am găsit pentru a-ți ajuta pielea să răspundă mai bine la factorii de stres din mediu precum stresul oxidativ.

De ce este important să oferi atenție expunerii la lumina albastră?

Lumina albastră de la soare, ecranele și bulbii cu lumină LED cauzează stresul oxidativ, ce poate duce prematur la semnele vizibile de îmbătrânire a pielii.

Cea mai bună apărare a ta? Reducerea expunerii la lumina albastră oricând este posibil și includerea produselor pentru îngrijirea pielii în rutina zilnică ce ajută la protejarea tenului împotriva efectelor negative ale expunerii la lumina albastră.

Ce face această formulă să fie un hibrid ce adoră pielea?

Fiecare aplicare a produsului Nu Colour Bioadaptive BB+ Skin Loving Foundation nu numai că te ajută să ai cel mai bun aspect luminos de lungă durată (de până la 12 ore), dar ajută și la protejarea pielii împotriva factorilor de stres de zi cu zi. La toate acestea, adaugă un efect calmant. E un produs care aduce împreună ce este mai bun din ambele lumi: gândește-te la el ca la un machiaj ce dublează îngrijirea pielii.

Care este diferența dintre Nutricentials Bioadaptive Skin Care System și Nu Colour Bioadaptive* BB+ Skin Loving Foundation?

Diferența dintre fondul de ten bio-adaptabil și Nutricentials bio-adaptabil se regăsește în selecția de ingrediente.

Nutricentials utilizează un amestec de cinci extracte diferite din plante derivate din plante cunoscute precum extremofilele ce rezistă la medii extreme și identificate că au abilitatea de a ajuta pielea să se adapteze la mediul mereu în schimbare.

BB+ Foundation, de pe altă parte, conține extractul dintr-o varietate de semințe de cacao bogate în peptide, zaharuri și polifenoli. Nu Skin a indentificat faptul că acest extract oferă pielii protecție deoarece ajută pielea să răspundă mai bine la factorii de stres din mediu.

Așadar, BB+ Foundation și Nutricentials Bioadaptive Skin Care System utilizează ingredinte
bio-adaptabile, dar planta folosită în fondul de ten BB+ nu este clasificată ca extremofilă, deși este diferențiată de plantele utilizate în Nutricentials Bioadaptive Skin Care System

Este Nu Colour Bioadaptive* BB+ Skin Loving Foundation potrivit pentru toate nuanțele de ten?

Da, deoarece este disponibil în șaptes-prezece nuanțe diferite ce flatează o gamă variată de nuanțe ale pielii.

Ce pensulă pentru machiaj trebuie să utilizez pentru a aplica Nu Colour Bioadaptive* BB+ Skin Loving Foundation?

Pentru a obține un aspect natural, perfect și uniform cu machiajul lichid, folosește o pensulă mare pentru fond de ten, ca Nu Colour Foundation Brush N˚1, sau un burete pentru machiaj.

Cum verific dacă nuanța mi se potrivește?

Asigură-te că testezi nuanța pe față și nu pe mână sau braț, deoarece nuanța pielii din aceste zone nu este întotdeauna uniformă. Aplică o cantitate mică pe piele și începe să o uniformizezi. Vom știi că ai găsit nuanța potrivită atunci când se potrivește perfect culorii pielii tale.

Cum susține Nu Colour Bioadaptive* BB+ Skin Loving Foundation angajamentul Nu Skin de a deveni mai sustenabilă?

Caută Nu Colour Bioadaptive BB+ Skin Loving Foundation’s pe nuskin.com pentru a afla mai multe despre eforturile noastre pentru sustenabilitate.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here