[email protected] Museum

0

La 20 de ani de prezenta in moda, Christian Louboutin este protagonistul unei expozitii la Design Museum, unde nu doar 200 de perechi de pantofi si materiale din arhiva personala a designerului ilustreaza flerul sau pentru glamour, ci si o holograma cu Dita Von Teese.

Daca va aflati in trecere prin Londra pana pe 9 iulie, aveti ocazia sa o intrezariti pe vedeta genului burlesc, in varianta unei holograme, lasandu-si imbracamintea sa dispara in aer. Se intampla la retrospectiva Christian Louboutin, ce pune in lumina cariera de pana acum a designerului francez.

Firul rosu al evenimentului este explorarea procesului de creatie, de la primele schite la crearea prototipului si apoi la productia in serie. In completare vin marturiile surselor de inspiratie ale designerului: cabaretul, alte spectacole flamboiante, basmele, arhitectura si calatoriile.

[vimeo 41343376 610 343]

Aniversarea e si prilejul pentru aparitia unei monografii: Christian Louboutin: 20 Years, despre care ati citit in numarul de martie-aprilie al Harper’s BAZAAR Romania.

In Bucuresti, colectia capsula aniversara Christian Louboutin se gaseste la The Place Concept Store.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here