Louis Vuitton Express

0

Dupa ce la prezentarea colectiei de primavara-vara a creat o magica lume de poveste aducand in curtea de la Luvru un carusel parizian, Marc Jacobs ne surprinde printr-un nou show Louis Vuitton memorabil, la fel de incantator ca o calatorie cu Orient Express.

La 10.00, ora Parisului, trenul a sosit in gara. Pe scena transformata intr-un peron vintage, modelele, escortate de hamali in uniforma care transportau inconfundabilele genti de voiaj Louis Vuitton, au defilat in fata unui public plin de staruri, de la Sarah Jessica Parker la Natalia Vodianova.

In acord cu tema unei calatorii ultra-stylish, colectia de toamna-iarna mizeaza pe geometrii precise – siluete in forma de A, alungite prin fustele suprapuse pantalonilor tigareta si accentuate prin palarii inalte si ample.

Piesele retro ladylike sunt puse in evidenta de materiale somptuoase precum brocartul, imbogatit cu broderii sau diverse aplicatii, si de detalii ce intaresc natura teatrala a colectiei: manusi lungi, nasturi supradimensionati la mantouri, pene de strut.

Vezi si un teaser la ampla expozitie Louis Vuitton – Marc Jacobs, ce se deschide la muzeul Les Arts Décoratifs din Paris pe 9 martie.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here