Louis Vuitton revine cu o nouă colecție Objets Nomades

0

Noile piese din colectia Objets Nomades a brandului Louis Vuitton vor fi prezentate la Palazzo Serbelloni din Milano pe durata Fuorisalone 2019.

De la lansarea sa în 2012, colecția Objets Nomades a ajuns la patruzeci și cinci de piese selectate cu grijă. Printre cele adăugate în acest an se numără zece piese noi realizate în colaborare cu designeri de renume international. Acestea vor fi prezentate în exclusivitate la Palazzo Serbelloni din Milano în timpul Fuorisalone 2019.

45 de piese însumează în 2019 colecția Objets Nomades

În acest an, colecția Louis Vuitton compusă din obiecte inspirate de călătorii implică două noi studiouri de design: Atelier Biagetti și Zanellato/Bortotto.

Atelier Biagetti din Milano a creat masa Anemona cu suprafață de sticlă, a cărei bază dură ondulată este acoperită cu o piele moale bej. Duo-ul italian Zanellato/Bortotto își face debutul cu Mandala, un ecran tripartit de piele inspirat de manufacturierii nomazi.

The Campana Brothers, Atelier Oï, Maarten Baas, Barber & Osgerby, Damien Langlois-Meurinne, Raw Edges, Marcel Wanders, Tokujin Yoshioka, Nendo, Gwenaël Nicolas, India Mahdavi, André Fu și Patricia Urquiola se numără printre celelalte nume faimoase implicate în acest proiect.

Citiți și: “Objets Nomades: Louis Vuitton isi imbogateste colectia cu 10 noi piese”!

Foto: prin amabilitatea brandului

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here