Louis Vuitton a creat cutiile pentru trofeele legendare Roland Garros

0
cupa feminina French Open in cufarul Louis Vuitton

Pentru editia din 2017 a turneului Roland-Garros, Louis Vuitton a creat doua cufere clasice, special realizate pentru cele doua trofee: Cupa Suzanne Lenglen si Cupa Muschetarilor, ce vor fi acordate la finalul competitiei.

Aceasta colaborare este una importanta pentru cele doua nume frantuzesti, ambele extrem de faimoase pe plan mondial. Fabricate de Maison Mellerio, cea mai veche casa de bijuterii din lume ce este situata pe Rue de la Paix in Paris, cele doua trofee au necesitat nenumarate ore de lucru.

cupa feminina French Open in cufarul Louis Vuitton

Simbolurile Openului Francez, Cupa Suzanne Lenglen si Cupa Muschetarilor, vor avea cu aceasta ocazie vitrina potrivita sub forma celor doua cufere Louis Vuitton. Ele au fost realizate de asemenea manual in atelierele istorice Louis Vuitton din Asnières, iar interiorul lor de culoarea teracotei, aminteste de nuanta zgurei pe care se joaca turneul. „V”-ul aplicat pe partea lor frontala este inspirat de liniile trasate pe un teren de tenis.

Actorul Alexander Skarsgard va aduce sambata faimoasa cupa Suzanne Lenglen in cufarul Louis Vuitton

Inainte de finala de simplu feminin si masculin, Vik Muniz, artistul vizual care a creat posterul Roland-Garros la editia din acest an, isi va adauga touch-ul personal pentru a individualiza cele doua cufere Louis Vuitton.

Sambata 10 iunie, la ora 15:50, chiar inainte de inceperea finalei la feminin cu Simona Halep si Jelena Ostapenko, actorul Alexander Skarsgard va cobori treptele cu faimoasa cupa Suzanne Lenglen si o va lasa pe terenul unde sportiva noastra va lupta pentru titlu. Legendara cupa este adapostita in cufarul special Louis Vuitton, la fel ca si Cupa Muschetarilor care va fi depusa duminica de Nicole Kidman pe terenul unde se va disputa finala masculina a turneului.

Louis Vuitton si artizanii sai au mai creat de asemenea cutii speciale pentru FIFA World Cup Trophy, America’s Cup, Rugby World Cup si America’s Cup Challenger’s Cup.

Cititi si: “MASTERS: rezultatul colaborarii dintre Louis Vuitton si Jeff Koons”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here