Lucian Broscatean – mentiune speciala la International Fashion Showcase

1

Anna Orsini (British Fashion Council) si Lucian Broscatean, la deschiderea oficiala a expozitiei Romaniei (Foto: Razvan Danaila)

Lucian Broscatean a castigat o mentiune speciala la categoria „cel mai bun designer” in cadrul International Fashion Showcase, expozitia internationala de design care are loc in aceste zile, in timpul Saptamanii Modei de la Londra.

Aproape 30 de tari participa la actuala editie a evenimentului, prin intermediul unor expozitii ce pun in lumina creatiile designerilor in ascensiune.

Expozitia Romaniei, organizata de Institutul Cultural Roman din Londra la sediul sau, reuneste patru tineri designeri: alaturi de Lucian Broscatean se afla Ioana Ciolacu, Lana Dumitru si Cristina Sabaiduc.

Este pentru a doua oara cand Lucian este prezent in expozitia Romaniei, iar de data aceasta, unul dintre rezultatele participarii este mentiunea speciala acordata de un juriu din care au facut parte, printre altii, Sarah Mower (contributing editor la Vogue US si ambasadoare a British Fashion Council pentru emerging talent), Susia Lau (Style Bubble), Imogen Fox (The Guardian) si David Hayes (Financial Times). Premiul pentru cel mai bun designer i-a revenit lui Hyein Seo din Coreea, iar alte mentiuni speciale au fost obtinute de Sopho Gongliashvili din Georgia si Matthias Winkler din Austria.

Premiul principal de la International Fashion Showcase, acordat unei participari nationale, a fost castigat de Estonia.

Display-ul Lucian Broscatean in expozitia de la Institutul Cultural Roman din Londra (Foto: Razvan Danaila)

Cititi totul despre cum a aratat expozitia Romaniei de la Londra in editia Harper’s BAZAAR martie-aprilie – la centrele de presa de la finalul lunii februarie!
Facebook Comments

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here