Lumea celestă Pandora – colecția de Sărbători 2019 evocă magie, minune și nostalgie

0

Învăluită în nuanța emblematică Pandora „albastru nocturn” și plină de strălucire datorită cristalelor, colecția de Sărbători 2019 evocă magie, minune și nostalgie. Inimi delicate de îngeri, stele căzătoare asimetrice și alte detalii luminoase, atent lucrate manual, ne reamintesc de locul important pe care fiecare dintre noi îl ocupă în acest Univers.

Piesele noii game sunt special concepute pentru a fi asortate, combinate și suprapuse, făcând o pereche minunată cu bijuteriile din colecțiile „Eleganță atemporală” sau „Pandora Celestial”, fiind ideale pentru a fi oferite în dar de sărbători.

În completarea temei celeste a acestui sezon, Pandora prezintă și noua colecție „Zodiac”, realizată din argint 925. Simbolurile astrologice pot fi alăturate bijuteriilor de Sărbători, pentru un stil sclipitor și rafinat. Poartă-ți zodia cu mândrie sau arată-le celor dragi cât de bine îi cunoști și oferă-le drept cadou semnul lor astrologic.

Modelele contemporane și noile modalități actualizate de montare a pietrelor complimentează expresia cerească a bijuteriilor Pandora. Pietrele fixate în relief conferă și mai multă sclipire fiecărei piese în parte, iar tăietura în formă de inimă, prezentă doar pe bijuteriile speciale, exprimă iubirea atemporală ce dăinuie dincolo de perioada Sărbătorilor.

#PandoraStyle

#Celestial

DESPRE PANDORA

Pandora creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne, realizate din materiale veritabile, la prețuri accesibile. Bijuteriile Pandora sunt distribuite în peste 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 7,500 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,700 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, Pandora are peste 26,000 de angajaţi în Pandora este listată public la bursa NASDAQ din Copenhaga. În 2018, veniturile totale ale PANDORA au fost de aproximativ 3,1 miliarde de euro.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here