Lumea mea… cu Carmen Seitan

0

(Fotografie de Oltin Dogaru)

IN TOPUL PREFERINTELOR
Parfum: Dia, al casei Amouage. Geanta: Moschino. Pantofi: Casadei. Flori: Trandafirii rosii. Hotel: Bulgari, din Milano. Restaurant: Finger’s Garden, un restaurant japonez din Milano, si La Cambusa. Loc de lectura: Pe terasa. Serial TV: Familia Bundy. Activitate de weekend: Gatit, desene animate la cinema si parc. Destinatii de city break: Istanbul si Viena. Gadget: iPad mini. Designer: Rosella Jardini (Moschino). Opera: Aida, de Verdi. Spectacol de teatru: Livada de visini, de A.P. Cehov, în regia lui Andrei Serban. Carte de recitit: 1Q84, de Haruki Murakami. Vacanţa ideala: O destinatie exotica. Compania perfecta: Baietii mei.

LUCRURILE DE PE…
Birou: Rama foto, laptop, doua obiecte decorative create de Kosta Boda. Noptiera: Cartile de povesti.

DETALII ESENTIALE
Ultima obsesie vestimentara: Puloverele din casmir si matase Brunello Cucinelli. De nelipsit din makeup bag: Mascara Diorshow, fond de ten La Prairie, tus negru Lancome. Cea mai inteligenta investitie vestimentara: O jacheta din casmir si vizon Brunello Cucinelli. Descoperire recenta: Spectacolul de balet Notre-Dame de Paris, la Scala din Milano.

Scena din spectacolul de balet Notre-Dame de Paris (Foto: Scala din Milano)

Relaxare suprema: Masajele Synergy Day Spa, completate cu dus Vichy si cromoterapie. În playlistul favorit: Scorpions. Artistul a carui opera as colectiona-o: Van Gogh. Bijuteria de care nu ma despart niciodata: Un pandantiv cu ametist si diamante.

[click pe oricare dintre imagini pentru a deschide galeria foto]

(Foto galerie: prin bunavointa Polirom, Kostaboda.US., Distinto)

Articolul a aparut  in editia Harper’s BAZAAR Romania mai – iunie 2013.

Toate drepturile rezervate.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here