Lumea mea… cu Cristina Batlan

0

 (Foto: Alex Galmeanu)

IN TOPUL PREFERINTELOR

Parfum: Mandragore de la Annick Goutal. Flori: Toate, dar in mod special freziile albe. Hotel: Trump SoHo New York. Restaurant: Cea mai recenta descoperire, Puskin, din Moscova. Loc de lectura: Pe sofa, seara, in biblioteca. Activitate de weekend: Dormitul. Gadget: MacBook Air si iPod Touch. Designer: Miuccia Prada. Desert: Fructul pasiunii cu mousse de vanilie. Destinatie de shopping: Paris. Petrecerea ideala este… cea neplanificata. Vacanta ideala este… cu familia mea, mai mult de sapte zile.

Hotel Trump, Soho, New York (Foto: Trumphotelcollection.com)

LUCRURILE DE PE…

Noptiera: Intotdeauna o carte. De exemplu, José-Maria de Heredia si Sonete de Rainer Maria Rilke, in traducerea lui Constantin Ottescu. Birou: Pantofi si schite.

DETALII ESENTIALE

De nelipsit din geanta: Clutch si laptop. In makeup bag: Balsam de buze si crema cu factor de protectie Chanel Precision UV Essentiel SPF 50. Cea mai recenta obsesie vestimentara: Camasa alba. Bijuteria de care nu ma despart niciodata: Verigheta. Accesoriul timeless: Ceasul Cartier. Cea mai folosita aplicatie: Screen shot. Rasfat necesar: Masajul. Extravaganta ocazionala: Zilele in care imi permit sa nu muncesc.

[click pe oricare dintre imagini pentru a deschide galeria foto]

Articol aparut in editia Harper’s BAZAAR Romania noiembrie-decembrie 2012.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here