Luna de miere: 3 variante inspirate pentru celebrarea iubirii

0
luna de miere Harper's Bazaar

Va invitam sa descoperiti trei destinatii potrivite pentru luna de miere, destinatii ce ofera un cadru idilic in care sa va relaxati dupa agitatia nuntii.

Tivoli Palacio de Seteais, Portugalia

luna de miere Harper's Bazaar

Portugalia a devenit o destinatie tot mai atractiva pentru turistii din intreaga lume si poate constitui o varianta inspirata chiar si pentru luna de miere. Situat la 25 km vest de Lisabona si inscris pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, Sintra este un oras de un romantism aparte. Una dintre bijuteriile sale arhitecturale este chiar hotelul Tivoli Palácio de Seteais, care reuseste sa mentina intacte eleganta si atmosfera secolului al XVIII-lea. Camerele sunt decorate cu mobilier din lemn masiv, in timp ce salile de bal au fresce de o frumusete rara, o parte dintre ele fiind create de pictorul francez Jean Pillement.

Hamilton Princess & Beach Club, Bermuda

luna de miere Harper's Bazaar

Ce mod mai bun de a celebra iubirea decat prin intermediul unei destinatii exotice, cunoscute pentru plajele cu nisip fin, de un roz pal, si apele imposibil de albastre? Fie ca veti bifa diverse obiective turistice spectaculoase sau veti prefera sa va aventurati pe trasee mai putin batatorite, Hamilton Princess & Beach Club constituie un bun punct de plecare si un loc ideal de relaxare. Botezat de localnici „The Pink Palace”, hotelul si-a deschis portile grandioase pe 1 ianuarie 1885 si a gazduit-o pe Printesa Louise, a patra fiica a Reginei Victoria.

North Island, Seychelles

luna de miere Harper's Bazaar

Seychelles este o destinatie consacrata pentru luna de miere, insa asta nu-i stirbeste deloc din farmec. Daca visati la o escapada pe o insula privata, North Island, care a dat de altfel si numele acestui resort intim, este o optiune demna de luat in calcul. Resortul ofera un concept unic de dining: bucatarul discuta preferintele culinare ale clientilor la sosire si creeaza retete personalizate, pornind de la informatiile oferite de acestia. Ingredientele sunt fie cultivate in gradini organice, fie proaspat pescuite. In mai 2011, North Island a fost destinatia aleasa pentru luna de miere de Printul William si Kate Middleton.

Articol aparut in numarul de aprilie 2017 al revistei Harper’s BAZAAR Romania.

Daca vreti sa descoperiti si alte posibile destinatii pentru luna de miere cititi si: “BAZAAR Brides: Departe, împreună”!

Foto: Tivoli Hotels & Resorts, Hamilton Princess & Beach Club, Wilderness Safaris

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here