Luna Rossa Extreme, o noua provocare de la Prada

0
151

(Foto: Niran)

Cele sase note distincte ale parfumului Luna Rossa Extreme sunt imbinate cu pricepere, evocand spiritul de echipa si echilibrul – esentiale pentru lumea navigatiei extreme. Acesti barbati trebuie sa faca fata unor provocari intense, atat psihice, cat si tehnice. Ei au o pasiune comuna de neegalat pentru inovatie. Scopul lor suprem este victoria. 

Luna Rossa Extreme combina cu maiestrie ingrediente diferite pentru a crea un intreg perfect echilibrat. Daniela Andrier, sub indrumarea creativa a Miucciei Prada, a conceput un parfum de o prospetime picanta, ale carui arome de bergamota si piper negru se contopesc cu o nota de mijloc senzuala de ambra, pentru a scoate la iveala semnatura persistenta a lavandei si a boabelor de vanilie din final.

Sticla sofisticata a parfumului, realizata de Yves Behar,  evoca misterul si intensitatea oceanului. Ambalajul exterior reprezinta un joc al texturilor contrastante, cu partea de jos intr-o nuanta stralucitoare gri metalica si partea superioara de un negru profund, pe care s-a adaugat elementul-cheie: silueta intunecata a catamaranului AC72 al echipei de navigatie Luna Rossa.

Parfumul Luna Rossa Extreme de la Prada este disponibil la 50 ml, cu pretul de 305 Lei, si la 100 ml, 415 Lei. 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here