Machiajele care ne-au cucerit la această ediție a Festivalului de la Cannes

0

După un scurt clasament al coafurilor care ne-au atras atenția la această ediție a Festivalului de la Cannes, a venit rândul celor mai seducătoare machiaje.

Bella Hadid

Deși poate părea la o primă vedere fugară un look simplu, potolit, machiajul purtat de vedetă este desăvârșit prin felul în care reușește să-i pună în valoare trăsăturile și structura osoasă. Puteți recrea acest machiaj apelând la pudra bronzantă și la un fard de ochi fumuriu.

Shailene Woodley

Dacă rujul roșu a fost văzut din abundență la Festivalul de Film de la Cannes din 2019, Shailene Woodley a optat pentru ruda sa mai zvăpăiată: portocaliu. Întregul machiaj al actriței a fost menținut într-o notă caldă, cu nuanțe de fard brun și de culoarea cuprului.

Priyanka Chopra

Se pare că-n cazul actriței, Cannes-ul a reprezentat un bun prilej pentru a experimenta diverse machiaje în care eyelinerul a deținut rolul principal. După ce testase o variantă grafică, Priyanka ne-a cucerit în imaginea de mai sus cu un make-up care a inclus un eyeliner în nuanța baby-blue. Din această ecuație n-a lipsit firește mascara care a atras și mai mult atenția asupra zonei ochilor.

Petra Nemcová

Tot pe albastru a mizat și modelul Petra Nemcová, care a preferat însă o nuanță imperială a acestei culori, în acord cu bijuteriile Chopard pe care le-a purtat. Pentru contrast, Nemcová a ales un ruj de culoarea rochiei pe care a îmbrăcat-o.

Anja Rubik

În ton cu ținuta extrem de îndrăzneață, Anja Rubik a optat pentru un machiaj senzual ce a implicat ruj roșu și o doză necesară de eye liner.

Citiți și: “Cele mai interesante apariții din prima zi a Festivalului de Film de la Cannes”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here