Bazaar Brides: de vorba cu Madalina Tatomir Stan, Magnolia Atelier

0
interviu madalina tatomir stan magnolia atelier

BAZAAR traseaza momente-cheie din istoria unui brand romanesc ce creeaza accesorii pentru nunta.

Am inceput sa fac accesorii pentru mirese… in urma cu trei ani. Aveam deja brandul de esarfe, M Scarves & Accessories, si am cautat o formula si pentru sezonul cald, cand lumea nu mai poarta esarfe. imi placeau foarte mult accesoriile capilare si am simtit nevoia de a crea ceva special pe aceasta directie. si pentru ca zona de bridal in Romania mi se parea deficitara la acest capitol, m-am orientat catre ea. Intre timp, M Scarves & Accessories s-a transformat in Magnolia Atelier.

Miresele din Romania… au devenit interesate de variante noi de accesorii, mai ales atunci cand le vad in lookbookuri pozate sub alte forme, mai putin previzibile. Majoritatea mireselor sunt speriate in prezent de ideea de voal, insa mie mi se pare ca nunta este un moment unic in care poti sa porti un astfel de accesoriu. Caut sa propun variante inedite, care sa nu ascunda o coafura, cu prinderi laterale, sau voaluri care spun o poveste, iar in acest an am lansat voalul tip marama cu broderie. Interesul si dorinta de a purta voal se trezesc aratand ca exista si altfel de variante.

Imi place sa cred… ca accesoriile pe care le creez sunt foarte complexe, dar pot fi privite si intr-un ansamblu minimal. Si cred ca daca alegi o piesa mai complicata in par, atunci rochia de mireasa pe care o porti trebuie sa fie mai simpla. Si invers. Nu trebuie sa concureze una cu cealalta. Si mai cred ca o mireasa nu ar trebui sa fie complet diferita in ziua nuntii, ci doar sa poarte ceva ce-i accentueaza atuurile si trasaturile.

In urma cu doi ani… au inceput sa apara persoane publice care m-au rugat sa le creez accesorii pentru diverse evenimente si care mi-au acordat incredere absoluta. Nu sunt adepta promovarii pe bani si cred ca o femeie care poarta accesorii capilare chiar trebuie sa fie atrasa de ele, sa simta respectivele piese, pentru ca atunci si restul oamenilor vor percepe asta.”

Cititi si: “Previziunile toamnei 2017: cele mai spectaculoase rochii de mireasa”!

Foto: Alex Galmeanu; Modele: Ada Matei si Vanesa Tiron/ One Models; Styling: Andrei Iovu si Ina Borcea; Makeup: Tania Cozma; Hairstyling: George Soare si Kinga Kore/ Tribute Salon

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here