Margot Robbie, Brad Pitt și Leonardo DiCaprio la premiera Once Upon A Time In Hollywood

0
Margot Robbie, Brad Pitt și Leonardo DiCaprio la premiera Once Upon A Time In Hollywood
Margot Robbie, Brad Pitt și Leonardo DiCaprio la premiera Once Upon A Time In Hollywood, 22 iulie 2019

Pe 22 iulie a avut loc premiera de la Hollywood a celui mai recent film regizat de Quentin Tarantino, un proiect despre viața de pe platouri și din spatele camerelor de filmat, plin de staruri legendare de la Hollywood, printre care Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Al Pacino și Margot Robbie.

Brad Pitt Sony Pictures „One Upon A Time…In Hollywood”, Chinese Theatre, Hollywood, California. (Kevin Winter/Getty Images)

În turneul de promovare al filmului Once Upon A Time In Hollywood, ținutele lui Margot Robbie au avut 3 elemente constante – fard de pleoape îndrăzneț, coafuri în valuri a la Hollywood și rochii albe. Premiera de la Hollywood a celui de-al 9-lea film al lui Quentin Tarantino nu a făcut excepție, actrița australiancă și armata de stiliști (stilist – Kate Young, hair stylist – Bryce Scarlett, make-up artist – Pati Dubroff), care au însoțit-o peste tot,  aplicând aceeași formulă de succes încă o dată.

Margot Robbie

După o scurtă „relație” cu designerul american Derek Lam, a cărui ținută cu umeri lați glam a purtat-o la ședința foto oficială a filmului, ambasadoarea Chanel s-a întors la colecțiile casei de la Paris pentru momentul culminant al turneului, care a început odată cu Festivalul de la Cannes.

Robbie a ales o variantă de rochie de culoarea alb-fildeș, cu mâneci lungi și decolteu în V, legată la mijloc și cu manșete exagerate din colecția Chanel Couture toamnă/iarnă 2019. Colecția Chanel a fost prezentată doar cu câteva săptămâni în urmă la Paris Fashion Week, eveniment pentru care Margot și-a amânat sărbătorirea zilei de naștere (29 de ani) pe care a preferat să o petreacă alegându-și probabil ce avea să fie următoarea ținută pentru evenimentul de la Hollywood.

Alegând să poarte ținute din prima colecție couture a noului director de creație Chanel, Virginie Viard, Robbie își declară public loialitatea față de noua eră în care a intrat casa Chanel, fiind în același timp și ambasadorul parfumului Chanel începând cu luna mai.

După prezentarea din 2 iulie, care a avut loc într-o bibliotecă circulară inspirată de biblioteca personală a lui Mademoiselle Chanel, din apartamentul de pe strada Rue Cambon 31, Viard a declarant presei: „Mi-am imaginat o femeie cu o eleganță nonșalantă și cu o siluetă fluidă și liberă, tot ceea ce apreciez la alura Chanel„. Robbie, cu ajutorul stilistei Kate Young, emană constant aceată persona, cu un pic de glam a la Sharon Tate, pe care Margot o joacă în Once Upon A Time In Hollywood.

Actrița Sharon Tate (1943 – 1969) la nunta cu regizorul polonez Roman Polanski.
Brad Pitt și Leonardo DiCaprio
Brad Pitt, Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio

HOLLYWOOD, CALIFORNIA 22 IULIE: Maya Hawke la Premiera Sony Pictures' "Once Upon A Time...In Hollywood" Los Angeles, Hollywood, California (Foto Kevin Winter/Getty Images)
HOLLYWOOD, CALIFORNIA 22 IULIE: Maya Hawke la Premiera Sony Pictures’ „Once Upon A Time…In Hollywood” Los Angeles, Hollywood, California (Foto Kevin Winter/Getty Images)

Foto: Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here