Publicatia Marie Claire initiaza de 8 martie campania #NotMyJob

0
campanie #NotMyJob Marie Claire

Lansata de Marie Claire UK, campania se desfasoara simultan in mai multe tari si a fost creata din dorinta de a oferi femeilor puterea de care au nevoie si masurile prin care sa aiba drepturi egale.

„Din momentul in care prima noastra editie a plecat la tipar in 1988, Marie Claire a fost in centrul celor mai mari probleme cu care se confrunta femeile din toate mediile la nivel global. Dar, in continuare, mai sunt multe de facut. In ultimul an s-a demonstrat ca hartuirea sexuala si discriminarea sunt raspandite in fiecare industrie, de la entertainment la politica. In consecinta, milioane de femei nu isi ating niciodata potentialul profesional.

De aceea te invitam sa ni te alaturi astazi si sa impartasesti propriile experiente de discriminare, bullying si hartuire sexuala la locul de munca. #NotMyJob este despre faptul ca nu e treaba niciunei femei sa faca aceeasi munca pe care o face si un barbat si sa fie platita mai putin. E despre faptul ca nu e jobul niciunei femei sa flirteze cu seful sau, mai rau, pentru a avansa in cariera. Si nu este jobul niciunei femei sa se confrunte cu discriminare de sarcina sau sa fie penalizata pentru ca a ales maternitatea alaturi de cariera ei.

De aceea, incepand cu Ziua Internationala a Femeii si de-a lungul intregului an, luptam pentru a ne proteja drepturile castigate la locul de munca” Andrea Thompson, Features Director la Marie Claire UK.

Fiti alaturi de noi in 2018 si ajutati-ne sa dam femeilor puterea de care au nevoie. Folositi hashtag-ul #NotMyJob pentru a impartasi propriile experiente de agresiune la locul de munca.

Cititi si: „Literatura la feminin: interviu cu Ioana Nicolaie”!

Foto: iStock/Guliver

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here