Mario Testino si muzele sale

0
125

(foto: MFA)

Mario Testino este unul dintre cei mai cautiati fotografi in moda,  deci nu e de mirare ca Muzeul de Arte din Boston i-a dedicat nu una, ci doua expozitii diferite, ce-i sarbatoresc opera.

Prima expozitie se numeste Mario Testino: In Your Face si se concentreaza pe fotografia de moda, cu instantanee si portrete ale celor mai celebre modele, de la Gisele Bundchen, Karlie Kloss si Kate Moss, dar si portrete de celebritati, precum Madonna, Lady Gaga si Tom Brady. Mixul sau de perfectiune etalata, cu un detaliu deranjant, ce l-a tinut in preferintele modei timp de 30 de ani, este firul rosu ce leaga toate fotografiile expuse.

Cea de-a doua expozitie, Mario Testino: British Royal Portraits, este o colectie de fotografii a familiei regale din 1970 si pana astazi. Sunt portrete cu Lady Diana, printul Charles, fiii lor William si Harry, dar si poze recente cu logodna printului William si Kate Middleton, multe dintre ele dezvaluite publicului pentru prima oara.

Urmariti filmul de Robert Greim, ce il surprinde pe Mario Testino vorbind despre muzele sale si ne face un mic tur al expozitiei. Nu ratati pasajul in care Mario povesteste cum a trebuit sa se lupte pentru acceptarea lui Gisele!

[vimeo 51643101 600]

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here