Masajul si terapiile de relaxare: 4 tehnici ce merita incercate

0
masajul si terapiile de relaxare

Studiile au demonstrat ca statul pe scaun la birou, munca in picioare, condusul pentru lungi perioade de timp, statul in picioare si alte activitati cotidiene de acest gen creeaza tensiune la nivelul muschilor, care odata devenita cronica are efecte secundare atat la nivelul corpului, cat si a mintii.

Masajul si terapiile de relaxare sunt foarte importante in viata noastra, mai ales daca acestea sunt alese in functie de nevoile si problemele fiecarei persoane. Daca masajul Kundalini ajuta la trezirea energiei in organism, terapia cu ajutorul mainilor, Reiki, ofera echilibrul necesar prin transferul de energie, terapia Bars ajuta la inlaturarea amintirilor neplacute si calmarea spriritului, iar sanatatea poate fi imbunatatita cu ajutorul terapiilor de relaxare din pachetul Sante.

Recapatati-va energia prin masajul Kundalini la Centrul Holistic Tummo Reiki

Kundalini reprezinta energia primara, adormita in zona sacrala. Odata trezita, acesta ascensioneaza pe sira spinarii creand o stare de euforie. Terapia este blanda, relaxanta si echilibreaza sistemul nervos prin actiunea sinergica a uleiurilor esentiale in combinatie cu tehnicile antice de masaj si de vindecare a chakrelor. Acest tip de masaj poate fi benefic pentru orice persoana, indiferent de varsta, iar la Centrul Holistic Tummo Reiki, un astfel de masaj dureaza 90 de minute, o sedinta avand pretul de 200 de lei, iar rezultatele sunt foarte bune datorita expertizei de peste 8 ani a terapeutului Bogdan Begligiu.

Recapatati-va echilibrul prin Reiki la Scoala Iubirii

Reiki reprezinta o tehnica japoneza de vindecare cu mainile aplicate pe corp, foarte sigura, placuta, neagresiva si care utilizeaza energia pentru a trata dureri fizice fara sa apeleze la apasare, manipulare sau masaj. Este un sistem folosit pentru redarea echilibrului, pentru refacerea si armonizarea tuturor dimensiunilor fiintei: trup, minte, emotii si spirit. Invatati o tehnica simpla prin care va vindecati cu palmele, in urma careia va veti bucura de o sanatate foarte buna si un echilibru perfect al organismului. Initierea dureaza 45 de minute si se realizeaza la Scoala Iubirii, avand pretul de 220 lei.

Regasiti-va prin terapia Access Bars

Stiati ca exista 32 de puncte pe cap, care, atunci cand sunt atinse usor, elibereaza fara efort tot ceea ce nu va puteti permite sa primiti si sa percepeti? Aceste puncte contin toate gandurile, ideile, credintele, emotiile si consideratiile pe care le-ati stocat in viata prezenta si in vietile trecute. Aceasta terapie este o oportunitate de a le elibera pentru totdeauna. Cu ajutorul Bars, undele electromagnetice se vor disipa, motiv pentru care dupa fiecare sesiune Bars, oamenii experimenteaza o stare de relaxare profunda si eliberare, datorita imbinarii terapiei cu diverse uleiuri. Terapia poate sa elibereze 5-10.000 de ani de limitari din aria vietii tale care corespund cu punctul de pe cap atins. Dr. Andra Custura, medic stomatolog si terapeut spune ca rezultatele maxime se observa dupa minim 8-10 sedinte, o sedinta avand o durata de 75 de minute (160 de lei).

Imbunatatiti-va sanatatea prin pachetul Sante de la Youness Wellness Clinic

Daca va confruntati cu probleme respiratorii, reumatice, urogenitale, arteriale, dermatologice, autoimune sau daca aveti afectiuni precum diabet, periodontita, scleroza multipla, obezitate, inseamna ca aveti nevoie de o terapie care sa va vindece. Youness Wellness Clinic este locul potrivit pentru terapii de vindecare prin relaxare si echilibrare, pachetul Sante fiind valabil pentru weekend, 7 sau 10 zile, pretul fiind de 75 euro/zi si include 3 mese zilnice.

Cititi si: “Terapia cu sare: pentru frumusete si… silueta”!

Foto: Thinkstock

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here