Mascara în culori vii: experimente reușite pe podium de testat chiar acum

0
mascara colorată recomandări produse

Uneori remarcați un artificiu de machiaj atât de simplu încât vă întrebați de ce nu v-ați gândit până acum la el. Iar acest lucru este valabil și-n cazul formulelor colorate de mascara de care ne-am îndrăgostit în cadrul Săptămânii Modei din Milano.

Brandul italianesc Vivetta nu s-a limitat la o singură nuanță de mascara colorată și a prezentat pe podium un machiaj cu gene bicolore pentru sezonul de toamnă/iarnă 2019/20. Dar nu trebuie să așteptați până atunci pentru a testa această variantă inovativă care presupune doar două rimeluri colorate.

Inspirați-vă până la capăt din look-ul propus de Vivetta și mizați pe o bază naturală, aproape invizibilă și buze nude, astfel jocul cromatic neașteptat de pe gene va fi mai bine pus în valoare, iar machiajul va căpăta o notă pop-art funky pe care o puteți continua și la nivelul ținutei.

Produse cu care puteți testa look-ul cu mascara colorată propus de Vivetta:

Mascara Pure Color Lash Envy Orange, Estée Lauder, 166 Lei (sephora.ro); Mascara Endless Lashes nuanța Green Flash, Douglas, 69 Lei; Mascara Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils nuanța violet, 162 Lei (marionnaud.ro), Mascara L’Oreal Mega Volume Miss Manga Punky nuanța verde, 35 Lei (emag.ro), Mascara Zoom Lash/Little M.A.C. nuanța Blue Charge, maccosmetics.ro, 46 Lei

Citiți și: “Cele mai eficiente formule de mascara rezistentă la apă”!

Foto: Imaxtree, prin amabilitatea distribuitorilor, Colaj: Tudor Șmalenic

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here