7 mascara pentru gene cu volum extrem

0
mascara volum

Cel mai ușor mod de a conferi privirii mai multă intensitate este să aplici mascara.
Iată 7 mascara pentru gene cu volum extrem.

1. Formulă hidratantă
Dincolo de acoperire, funcționează ca un serum de gene, datorită unor ingrediente cheie: ceară de albine, extract de bumbac, ce netezește suprafața fibrelor și repară firelor scurte  și D-Panthenol, o pro-vitamină ce oferă hidratare genelor.
Mad Eyes Mascara, Guerlain, 186 Lei

2. Gene false
Conferă volum intens, iar formula, infuzată cu ulei de argan și extract de nucă, îmbunătățește aspectul natural al genelor. Ansamblul de fibre rigide și flexibile ale periei asigură o distribuire controlată a formulei.
Mascara Volume Effet Faux Cils Radical, Yves Saint Laurent, 169 Lei

3. Alungire instantanee
Peria conține fibre moi, perfecte pentru a utiliza cantitatea exactă de formulă de la prima aplicare. În compoziția produsului sunt ceară și polimeri, care asigură un volum remarcabil și alungire genelor.
Monsieur Big Mascara, Lancôme, 132 Lei

4. Rezistență îndelungată
Formula conferă 20 de ore de rezistență, deși nu este waterproof. Peria asimetrică asigură acoperirea tuturor genelor, iar vârful ei este potrivit pentru separarea genelor una câte una.
Mascara Lash Freak, Urban Decay, 133 Lei (Sephora)

5. Perie inovatoare
Peria 3D permite alungirea și întinderea genelor la maximum, iar forma sub formă de spirală prinde și curbează genele fir cu fir. Extractul de jojoba din formulă îngrijește genele în mod natural.
Mascara Le Volume Stretch de Chanel, Chanel, preț la cerere

6. Efect total
Rihanna folosește o mascara do-it-all, cu o perie care oferă volum, ridică genele, alungește și curbează. Partea lata a periei acoperă genele cu mascara și le ridică, iar partea plată definește chiar și firele scurte.
Mascara Full Frontal Volume, Lift & Curl Mascara, Fenty Beauty by Rihanna, 115 Lei (Sephora)

7. Aspect rebel
Sistemul permite alungirea și ridicarea genelor, cu o aplicare generoasă de cantitate de mascara pentru rezultate imediate. Această mascara pentru gene cu volum extrem îți va transforma instantaneu look-ul.
Mascara Sumptuous Rebel Length And Lift, Estée Lauder, 178 Lei

Colaj: Tudor Șmalenic
Foto: Imaxtree, PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here