Medalia de aur

0

Natalia Vodianova este definitia succesului: supermodel, super-mama (este insarcinata cu al patrulea copil) si, la doar 32 de ani, managerul uneia dintre cele mai mari organizatii filantropice din Rusia: The Naked Heart Foundation.

 

Fashionista si blogger, Miroslava Duma a cucerit culisele modei prin stilul ei inovator si si-a pus talentul la contributie pentru realizarea site-ului de moda Buro247.com.

 

Desi a dat Rusia pe statul american Texas, Nasiba Adilova si-a pastrat un farmec al stilului care pare mereu inspirat de povesti fantastice.

 

Ulyana Sergeenko este cel mai usor de recunoscut la show-urile de moda datorita mixurilor neasteptate din tinutele ei: couture, vintage si piese de zi cu zi, accesorizate cu elemente rusesti: esarfe inflorate, voalete si palarii fabuloase.

 

Elena Perminova a schimbat locul de pe catwalk cu cel din front row, fiind una dintre cele mai originale aparitii de la Saptamanile Modei. Cu o viata care seamana cu un basm (de la inchisoare pentru trafic de ecstasy la casatoria cu mogulul presei Alexander Lebedev), Elena isi pastreaza picioarele pe pamant, chiar daca in ultimele variante de stiletto de la Paris.

 

  (Foto: Imaxtree)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here