Meghan Markle și prințul Harry așteaptă primul copil

0

Vestea, pe care mulți dintre cei ce urmăresc cu atenție toate mișcările familiei regale o vânau, a sosit. Meghan Markle și prințul Harry au anunțat că așteaptă primul lor copil în prima zi a turneului regal. Știrea despre Ducele și Ducesa din Sussex a fost transmisă în această dimineață prin intermediul Palatului Kensington, iar cei doi se află momentan în Sydney. Turul cuplului va dura 16 zile și pe lângă Australia, Meghan și Harry vor mai ajunge în Noua Zeelanda, Fiji și Tonga.

Primul copil al cuplului se va naște în primăvara lui 2019. Regina, ducele de Edinburgh, Prințul Țării Galilor, dar și ducele și ducesa de la Cambridge și-au exprimat deja încântarea la aflarea acestei vești.

O sursă a Palatului Kensington citată de cotidianul The Daily Mirror a spus: „Toată lumea este extrem de încântată de veste. Întreaga familie este foarte fericită și toți au reușit să-i felicite înainte ca ei să plece în primul turneu de peste mări”.

Această veste vine la 5 luni de la nunta desfășurată pe 19 mai. Cei doi sunt împreună din iulie 2016 și s-au cunoscut în cadrul unui blind date, iar oficializarea relației lor s-a făcut în luna octombrie a aceluiași an. Înainte de căsătorie, cei doi au petrecut timp împreună atât în Londra, cât și în Toronto, unde Meghan filma pentru Suits. Cuplul locuiește acum în Palatul Kensington.

Citiți și: “Cum sa obtineti buclele lui Meghan Markle”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here