Mikhail Baryshnikov, la fel ca tine

0

Mikhail Baryshnikov, poreclit Misha, este balerin, coregraf, fotograf si actor, dar, in noul clip pentru Citizens of Humanity, este un simplu cetatean al lumii, la fel ca tine.

(foto: Dazed, Wayne Maser)

Citizens of Humanity este un brand bazat in L.A. care, dupa cum tradeaza si numele, este implicat in societate si promoveaza valorile inalte, spre care ar trebui cu totii sa tindem. Acum isi exploreaza latura artistica, printr-un proiect de un an, care, in fiecare luna, va prezenta o noua personalitate ce lupta misiunea sa cu ajutorul Citizens of Humanity.

Misha este in primul film din aceasta serie si militeaza pentru importanta artei in viata noastra, care, dupa cum zice in film „cultiva umanitate si umilinta… si educa oameni”.

Lansarea acestui proiect a avut loc in New York, impreuna cu deschiderea primei expozitii de fotografii realizate de Baryshnikov. Fotografiile lui sunt cu dansatori in miscare, iar una dintre ele a fost folosita pentru a crea un tricou personalizat Citizens of Humanity. Banii stransi din tricourile vandute vor fi donati catre Baryshnikov Arts Center, declaratia de promovarea si incurajare a artei pe care o face Misha catre lume.

Asa ca „fa-ti rutina zilnica si straduie-te, ca la sfarsitul zilei, sa fii putin mai bun” pentru ca nimeni nu e perfect, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa incercam sa devenim mai buni, dupa cum zice Mikhail Baryshnikov.

[youtube lsp24YCeWv4 600]

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here