Moda prinde radacini sau Fashion for Trees

1

Organizatia MaiMultVerde organizeaza, pe 11 octombrie, o strangere de fonduri, in care moda si natura lucreaza impreuna, numita Fashion for Trees.

Evenimentul strange fonduri pentru plantarea a 20.000 de puieti ce vor forma perdele de protecţie, pentru a imbunatati calitatea aerului şi soliditatea terenurilor amenintate de intemperii violente, in situri recomandate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

In ziua evenimentului, unii dintre cei mai importanţi designeri şi stilişti din România vor susţine MaiMultVerde si campaniile lor de reimpadurire a Romaniei, ce au deja 600.000 de puieti plantati la activ, prin organizarea unei prezentări de modă, în scop caritabil.

Maria Lucia Hohan, Rhea Costa, Claudia Castrase, Cristian Samfira, Murmur  by Andreea Bădală, Adelina Ivan, Kinga Varga, Malvensky Charms a Malvinei Cservenschi, Mirela Diaconu, Andra Clitan, Wilhelmina Arz, Trends by Adina Buzatu, susţinuţi de Laurent Tourette, echipa Art In Makeup şi MRA Models, vor prezenta ţinutele cele mai reprezentative pentru cauza .

Daca va atrage si moda si natura, puteti ajuta Fashion for Trees printr-o donatie ce va inscrie automat intr-un concurs, in care premiul cel mare este tinuta Wilhemina Arz din imagini. Vedeti restul premiilor si conditiilor pe site-ul MaiMultVerde.

(foto: MaiMultVerde)

 

 

 

 

Facebook Comments

1 COMENTARIU

  1. Da, e de admirat si incurajat ce fac designerii nostri. Faptul ca bluzita ta preferata e creata de un designer roman, e cel mai bun semn pentru moda noastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here