Moda sustenabilă: o colecție lansată de Alberta Ferretti alături de Eco-Age

0
moda sustenabila Alberta Ferretti

Moda sustenabilă continuă să atragă noi și noi adepți, în prezent existând tot mai mult branduri care încep să producă îmbrăcăminte de înaltă calitate, dar și ecologică.

Iar un alt nume care a luat recent poziție în acest sens este Alberta Ferretti, care a creat împreună cu prietena ei, Livia Firth, confondatoare și director creativ Eco-Age, o colecție-capsulă compusă integral din piese sustenabile.

După o pauză de 8 ani, Alberta Ferretti a revenit cu o colecție dedicată modei sustenabile

Designerul italian a îmbrățișat acest trend încă din 2011 atunci când a creat împreună cu actrița Emma Watson și People Tree o colecție green, încurajâmdu-și totodată clienții să facă mai multe alegeri ecologice și responsabile.

Colecția „Love Me”, care urmează să fie lansată oficial în timpul Săptămânii Pământului (15-22 aprilie) pe albertaferretti.com, este inspirată de natură și își propune să ne reamintească faptul că trebuie să iubim planeta și pe cei care o populează.

Colecția este compusă din fuste mini, bluze de bumbac organic și pulovere artizanale din cașmir reciclat, brodate cu expresia „It’s a Wonderful World”. ‘Love Me’, ‘Help Me’, ‘Love the Earth’ și ‘Save The Earth’ sunt celelalte slogane care decorează noile piese.

Printre celebritățile sosite la eveniment pentru a-și arăta sprijinul legat de această nouă colaborare se află: Arizona Muse, Eva Herzigova, Rosanna Falconer și Niomi Smart.

Citiți și: „The Style: idei vestimentare pentru prima parte a anului”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here