Moduri rapide de a-ți reinventa look-ul acasă, fără să faci schimbări majore

0
Atlein

E drept că, în această perioadă, stăm mai mult acasă și că preferăm ținutele confortabile și aspectul natural. Dar dacă simți nevoia de o împrospătare a look-ului, care să te scoată din monotonie, iată câteva moduri rapide de a-ți reinventa look-ul acasă, fără să faci schimbări majore.

Tunde-ți bretonul
Dacă vrei să eviți o modificare dramatică a coafurii, poți recurge la breton. „Acest tip de tunsoare este ideal pentru femeile cu forma feței alungită, dar în funcție de lungimea și forma lui poate complimenta trăsăturile mai multor tipologii”, Lucian Busuioc, Wella International Top Artist. Poți alege unul drept sau unul în lateral. Dacă totuși ți se pare un angajament prea mare să tunzi bretonul sau vrei să eviți rezultate nedorite, apelează la o meșă sau pur și simplu schimbă direcția cărării în care îți porți părul.

Schimbă-ți nuanța părului
O nouă culoare îți poate conferi o doză de energie, dar ține cont de culoarea pielii și de cea naturală a părului, precum și de starea de sănătate a firului de păr. „Îți recomand să eviți trecerea bruscă de la o culoare închisă la una deschisă″, spune hairstilistul Bogdan Mirică, hairstylist Londa Professional. Odată ce te-ai vopsit, păstrează părul cât mai sănătos, apelând la măști săptămânale.

Acordă mai multă atenție sprâncenelor
Sprâncenele definesc și încadrează fața, iar conturarea lor o poate înfrumuseța în mod neașteptat. Odată cu vârsta, ele devin mai rare și mai subțiri, așa că folosirea unui produs dedicat poate avea un efect de reîntinerire. Pentru a le îndesi aspectul, poți aplica un gel transparent de fixare, apoi trasa fire subțiri cu ajutorul unui creion de sprâncene sau unui tuș, pentru a umple spațiile goale dintre firele de păr, recomandă makeup artistul Claudia Neacșu. Dacă vrei să schimbi linia sprâncenelor, această perioadă de izolare socială poate fi ideală pentru a le lăsa să crească. Pune deoparte penseta o perioadă și așteaptă finalul carantinei pentru o vizită la un specialist.

Aplică un lac de unghii colorat
Efectul unei manichiuri vesele poate fi instant: îți va oferi o stare de bine și este o metodă la îndemână de a reinventa look-ul acasă. Cum ai mai mult timp la dispoziție, este timpul să îți și exersezi talentele și să încerci versiuni creative de nail art.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here