Momentul serii la Premiile Emmy 2018

0

Glenn Weiss a câștigat aseară un premiu Emmy, dar dacă e să ne uităm la reacțiile din social media, se pare că nu statueta a atras atenția invitaților, ci gestul pecare l-a făcut atunci când a urcat pe scenă. El s-a folosit de această ocazie, apropo este cel de-al 12-lea premiu Emmy din cariera sa, pentru a o cere în căsătorie pe iubita lui, Jan Svendsen.

Glenn și-a început discursul, cu un omagiu adresat mamei sale care a murit în urmă cu două săptămâni: „Mama a crezut întotdeauna că trebuie să găsești strălucirea în lucruri și de aceea a adorat-o pe prietena mea, Jan. Jan ești soarele din viața mea. Și mama a avut dreptate: Nu trebuie să renunț vreodată la soarele meu. Te-ai întrebat de ce nu-mi place să-ți spun prietena mea? Pentru că vreau să-ți spun soția mea.”

Când Svendsen a venit pe scenă, Weiss a îngenuncheat și i-a oferit inelul pe care tatăl său la dat mamei sale în urmă cu 67 de ani. Momentul și reacțiile care i-au urmat arată că propunerile în public pot fi uneori și o idee bună, în special când sunt urmate de un răspuns afirmativ.

Citiți și: “Nominalizarile pentru cea de-a 69-a editie a premiilor Emmy”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here