Moncler pune punct colectiilor Gamme Rouge si Gamme Bleu

0
Moncler Gamme Rouge si Gamme Bleu

Brandul Moncler, binecunoscut pentru jachetele sale de fas, a anuntat recent ca nu-si va mai lansa colectii pe podium, preferand sa se axeze pe lansari frecvente in propriile magazine.

Directorul executiv al brandului, Remo Ruffini, a declarat, de asemenea, ca designerii celor doua colectii Moncler, Giambattista Valli si Thom Browne, vor parasi brandul pentru a se concentra asupra marcilor personale.

Intr-un interviu acordat pentru Business of Fashion Remo Ruffini a spus ca „atat Giambattista cat si Thom au fost de acord cu mine ca Moncler trebuie sa treaca la noi provocari. A fost o onoare sa lucrez cu astfel de talente unice si sunt extrem de recunoscator pentru munca lor extraordinara la Moncler.”

Moncler era prezent de doua ori pe an in cadrul Saptamanilor Modei , cu colectiile Gamme Rouge și Gamme Bleu, iar ultimile colectii vor fi cele pentru primavara/vara anului 2018.

Remo Ruffini a mai declarat: „Grupul trebuie sa varieze si sa se deschida catre orizonturi diferite”

Un raport recent despre sectorul bunurilor de lux elaborat de cei de la Bain & Co, a constatat ca un procent enorm de crestere – 85% – pe piata bunurilor de lux a venit din partea generatiei tinere. Iar Moncler cauta sa castige acum fix acesti clienti.

Moncler a fost fondat in Franta in 1952 si a fost in prima instanta dedicat exclusiv pasionatilor de schi. Remo Ruffini a preluat conducerea in 2003 si a contribuit la transformarea sa intr-o marca trendy. In prezent Moncler are vanzari anuale de 1 miliard de lire sterline, iar sediul sau se afla in Italia.

Intr-o declaratie recenta, Remo Ruffini a mai spus: „Ma simt foarte entuziasmat de viitorul Moncler si de provocarile care ne asteapta. Sunt constient ca inovatia si implicarea sunt vitale pentru imbunatatirea fiecarui brand si a fiecarei companii”.

Cititi si: “De ce sa purtati o jacheta puffa”!

Foto: Imaxtree

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here