Moodboard: portocaliu

0
colaj moodboard orange

Machiaj cu nuante de portocaliu in timpul sezonului rece? Specialistii au decis ca este cat se poate de potrivit. Iata-ne intr-un sezon al culorilor vii, atipic fata de cele din anii trecuti.

Aceasta directie este o invitatie la buna dispozitie, la nonconformism si la adoptarea unei atitudini relaxate, iar optiunile pe care le puteti incerca sunt multiple. Trasati o dunga de eyeliner la baza pleoapelor inferioare, aplicati un fard pudrat pe pleoapa superioara sau chiar indrazniti cu un mascara in culoarea portocaliu neon.

Conditia pentru ca acest look sa arate bine este ca restul machiajului sa fie in tonuri neutre. Daca preferati sa ramaneti intr-o zona mai confortabila, dar moderna, apelati la un ruj rosu-corai sau la un lac de unghii care va va inveseli tinuta si chiar starea de spirit.

Recomandari de produse in cele mai hot nuante de portocaliu

Fard Artist Face Color, Make Up For Ever, 100 Lei (Sephora); Ruj Color Riche Matte, L’Oreal Paris, 54 Lei; Lip Liner Everlasting, Kat von D, 76 Lei (Sephora); Nail Lacquer, O.P.I, 50 Lei; Fard de pleoape Colorful, Sephora, 48 Lei; Pigment Pro Acrilic Paint, M.A.C, 107 Lei (maccosmetics.ro); Paleta 5 Couleurs, Dior, 293 Lei

Cititi si: “Color mood: albastru”!

Colaj: Tudor Smalenic; Foto: Imaxtree, prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here