Mrs. Fletcher sau viața femeii după copii, un nou serial HBO din 28 octombrie

0

Mrs. Fletcher este cea mai nouă miniserie HBO, bazată pe un roman scris de Tom Perrotta (The Leftovers, Little Children), care va avea premiera pe 28 octombrie la HBO și pe HBO GO. Miniseria are șapte episoade a câte jumătate de oră fiecare și se concentrează în jurul evoluției personajului feminin Mrs. Fletcher, jucată de Kathryn Hahn, o femeie divorțată care rămâne singură odată ce băiatul pleacă la facultate. Gândiți-vă la povestea din The Graduate, dar spusă din perspectiva doamnei Robinson. Serialul este o satiră socială extrem de sinceră și emoționantă despre femeia care își permite să renască, să reînvețe să trăiască, să fie atentă la nevoile ei, lucruri care presupun să te arunci în experiențe noi și să greșești foarte mult, fix ca un începător.

Talentata actriță Kathryn Hahn o joacă pe Mrs. Fletcher cu foarte multă compasiune și înțelegere și ne ajută să ne apropiem de ea și să o înțelegem, să-i devenim complici. Pe de altă parte, avem și perspectiva băiatului doamnei Fletcher, crescut cu un tată mai mult absent, care pleacă la facultate și se lovește de politically corectness-ul anului 2019. Ambele sunt personaje cu defecte care greșesc foarte mult, ceea ce ne face să empatizăm ușor cu ei.

Nu ducem lipsă de povești coming of age despre etape de trecere din viețile băieților, dar poveștile despre femeile din viețile acestor băieți au așteptat destul și e momentul să primească mai multă atenție. Mereu m-am întrebat ce simțea fata proaspăt căsătorită cu Dustin Hoffman, în ultimul cadru din The Graduate sau ce a determinat-o pe misterioasa Mrs. Robinson să aibă o aventură cu un proaspăt absolvent de facultate întors acasă. A venit momentul să ascultăm și perspectiva lor și nu e deloc ce te așteptai să auzi.

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here