Murmur pe Luisa via Roma

0

După doar un an jumătate de la lansarea brandului în România, Murmur a intrat în portofoliul de branduri Luisa via Roma, al doilea cel mai mare retailer online de modă de lux din lume. Lansarea Murmur a  fost prezentată în pictorialul de pe front page-ul secțiunii de accesorii alături de Alexander McQueen, Dolce & Gabbana și Givenchy.


Luisa via Roma este un reper în moda de lux internațională și are în portofoliu cei mai importanți designeri de haine și accesorii, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Selecția de brand-uri este potrivită pentru fiecare dorință a consumatorilor de modă, având atât nume cu rezonanță, cu o istorie bogată, cât și designeri tineri care și-au câștigat locul între brand-urile cu tradiție prin talent și inovație.
Prezența continuă din ultimii ani la târgurile de modă de la Paris, a promovat ideea de bază a brandului Murmur, care se regăsește în fiecare colecție: femeia seducătoare, care arată doar atât cât este necesar pentru a stârni curiozitatea. Astfel, Murmur a reușit să creeze o nișă pe piața internațională care face legătura între pret-a- porter, lenjerie și accesoriu erotic, fiind prezent în magazine din Paris, Cannes, Lyon, Courchevel, Londra, Amsterdam, Florența, Roma, Tokyo, Hong Kong, Beirut, Dubai și Jeddah, atât în concept stores cât și în boutique-uri de lux.
“Sunt foarte bucuroasă ca brand-ul meu este vândut alături de cei mai mari designeri din lume și de cele mai sonore brand-uri românești! În momentul în care brand-ul tău este vândut pe un magazin […] cu o selecție atât de riguroasă, alături de niște brand-uri care sunt deja confirmate de mult timp, statutul brand-ului se schimbă tocmai prin această asociere. Consider că este primul moment de recunoaștere internațională pentru Murmur,” spune designerul Andreea Bădală.
Fiind atrași de continuitatea brandului și de calitatea produselor, buyerii Luisa via Roma au selectat piese de referință din mai multe colecții ale liniei principale Murmur. Pe lângă acestea, ei au ales și piese din colecția de Primăvară/Vară 2013 a diffusion label– ului Murmur Take Away, care vor fi disponibile în premieră pe Luisa via Roma.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here