Must-see: Muzeul Colectiilor de Arta gazduieste expozitia „Stefan Caltia. Obiecte graitoare”

0
Stefan Caltia expozitie Muzeul Colectiilor de Arta

Expozitia „Stefan Caltia. Obiecte graitoare” celebreaza implinirea varstei de 75 de ani a artistului prin deschiderea de la Muzeul Colectiilor de Arta (Calea Victoriei, nr. 111), sectie a Muzeului National de Arta al Romaniei.

Expozitia „Stefan Caltia. Obiecte graitoare” organizata de Muzeul Colectiilor de Arta, in colaborare cu Fundatia Stefan Caltia si cu Galeria Posibila, cuprinde unele dintre cele mai importante lucrari de pictura semnate de Stefan Caltia alaturi de obiecte personale colectionate de acesta de-a lungul timpului. Obiectele joaca un rol fundamental in crearea lucrarilor, alegerea lor fiind determinata de personalitatea artistului. intalnirea dintre reflectia artistului asupra acestor obiecte si vizitatori va fi descoperita prin intermediul „intalnirilor audio”, inregistrari cu artistul incluse in aplicatia de mobil: izi.TRAVEL.

Stefan Caltia expozitie Muzeul Colectiilor de Arta

Pe langa spatiul expozitional propriu-zis vor exista si numeroase activitati deschise publicului

Unica prin noile perspective de vizitare si design expozitional, „Stefan Caltia. Obiecte graitoare” faciliteaza o experienta profunda a lucrarilor.

Pe parcursul a patru luni de expunere, intre 20 mai si 20 septembrie 2017, spatiul expozitional va fi completat de concerte, conferinte, intalniri cu artistul, ateliere cu copii si numeroase activitati deschise publicului.

Stefan Caltia expozitie Muzeul Colectiilor de Arta

Il puteti vizita de sambata pana miercuri in intervalul orar 11.00 – 19.00, iar in prima miercuri din fiecare luna intrarea la expozitia „Stefan Caltia. Obiecte graitoare”. In restul timpului pretul biletului de intrare este de 10 lei.

Curatori expozitiei sunt Liliana Chiriac, sef sectie Muzeul Colectiilor de Arta si Alexandra Manole, curator la Galeria Posibila.

Cititi si: “<<Ierburi si flori transilvane>>: expozitia ce celebreaza colaborarea dintre Stefan Caltia si Wagner Arte”!

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here