Muzica de marti: Atoms for Peace – Ingenue

0
105

Dupa performance-ul din videoclipul Lotus Flower, al trupei Radiohead, Thom Yorke isi reia rolul de dansator, pentru Atoms For Peace si piesa Ingenue.

Atoms for Peace este superformatia experimentala ce-i reuneste pe Thom Yorke – solistul Radiohead, Flea – basistul Red Hot Chili Peppers, Nigel Godrich – producator Radiohead, Joey Waronker de la Beck si R.E.M si instrumentistul brazilian Mauro Refosco. Desi au cantat impreuna din 2009, abia anul acesta, pe 25 februarie, au lansat albumul de debut, Amok

Piesa Ingenue, de pe acest album, are un videoclip conceput si regizat de Garth Jennings. Coregrafia dansului ezoteric fascinant este gandita de Wayne Mcgregor, iar partenera lui Yorke este dansatoarea contemporana Fukiko Takase, aflam de pe At ease web.

(foto: XLRecordings)

Si pentru ca totul trebuie sa fie in armonie, nu se putea dansa decat in costume croite la comanda de Norton &Sons si Patrick Grant, croitor celebru de pe Savile Row. Thom a compus muzica pentru prezentari de moda (Rag &Bone, printre altele), iar experienta l-a convins de importanta armoniei dintre tinutele de podium si muzica. In Ingenue a aplicat reteta invers: pentru a completa atmosfera muzicii, a cautat piesele vestimentare ideale – costumul Norton &Sons se potrivea cu pantofii Grenson si cu o camasa in alb murdar, detalii importante pentru viziunea sa.

Urmariti rezultatul in amuzantul dans pentru Ingenue.

[youtube DpVfF4U75B8 600]

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here