Muzica de marti: Daphne Guinness – Fatal flow

0
134

Daphne Guinness ne-a surprins cu dezvaluirea piesei Fatal Flow, debutul ei in muzica.

Mostenitoarea cu o apetenta pentru moda extravaganta a apelat la SHOWStudio si fotograful Nick Knight pentru videoclipul single-ului sau. Imaginile sunt distorsionate si proiectate inspre privitor de viziunea regizorului Marie Schuller.

Desi este suprinzator ca, dupa faima de prietena apropiata a lui Alexander McQueen, regizor si producator de scurt metraje sau colectionara de haute couture, Daphne se lanseaza si in muzica, este potrivit personalitatii sale extravagante. Cu o serioasa educatie in arta, film si muzica, pare ca acest prim single este dezvaluirea publica a unei pasiuni atent cultivate, asemanatoare spiritului lui Björk. De pe SHOWStudio aflam ca „acest cantec s-a nascut din legaturi rupte, visuri fragmentate. In parte, este despre cat de aleatorie este dragostea si despre efectul ei iluzoriu.”

Nick Knight si Daphne Guinness au colaborat recent si la Project Splash, dedicat creatiei inovatoare a lui Iris van Herpen. Designerul danez a surprins si imortalizat caderea apei aruncate spre Daphne, pe care a recreat-o prin printare 3D.

[youtube Dal07uyIqDw 600]

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here