Muzica de marti: Moonlight Breakfast

0
160


Moonlight Breakfast este cel mai proaspat proiect retroelectro romanesc, care a debutat anul trecut  cu un stil specific, ce a reusit, in foarte putin timp, sa capteze atentia unui public larg si eterogen. Totul s-a accelerat din momentul in care au cantat in deschiderea Jamiroquai.

Muzica lor este un mix de soul, jazz, dance, electro si multe alte influente, care te poarta pana in anii ’40. Iar Gingerbread, melodia de azi,  e o balada moderna de Craciun, lenta si suava, ce anunta venirea omului in rosu, cu onomatopeele consacrate, numai ca spusa pe ton de jazz.

La tobe si clarinet il avem pe Bazooka, Christie este cea cu vocea, dar si la sampler, Adita maiestreste pianul, chitara si sampler-ul, iar la contrabas sau chitara este Printzu. Oameni pe care vrei sa-i cunosti, nu numai pentru ca au porecle si personalitati amuzante, dar mai ales pentru spiritul muzicii lor.

Moonlight Breakfast au fost invitati recent sa concerteze in seria Rising Icons, un concept Grey Goose, o serie de evenimente ce introduc tineri artisti, la inceput de drum, publicului larg. Iar invitatia in cadrul Rising Icons, nu inseamna decat ca o sa auzim tot mai multe de ei.

Pana sa auzim mai multe de ei, se cade sa ascultam de prea multe ori piesele de pana acum, incepand cu Gingerbread.

[youtube Rzskc5Z-Lfg 600]

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here