Muzica de marti: Sonos Playground Deconstructed

0
127

Muzica de saptamana aceasta ne impresioneaza prin instalatia inovatoare pe care a inspirat-o in cadrul expozitiei Spectacle: The Music Video, de la Museum of the Moving Image din New York.

Museum of the Moving Image se mandreste ca aduna sub aceeasi umbrela cele mai interesante creatii de imagini in miscare. Iar Sonos Playground Deconstructed este unul dintre acele experimente ce se remarca prin imbinarea sunetului si imaginii intr-un mod inovator, profitand de tehnologia din acest moment. Vizitatorii pot experimenta muzica prin mai multe simturi, alegand orice melodie de pe un iPad conectat la colectia de muzica Spotify.

Experimentul genereaza pe peretii unei camere secvente de imagini minimaliste, inspirate de muralele lui Sol LeWitt. Creatorii instalatiei, studio-ul Aramique, au folosit cinci pereti detasabili suspendati deasupra unei podele reflectorizante. Prin tehnologia de captare a miscarii, poti interactiona si manipula animatia prin gesturile tale. O creatie ce-ti da efectul de spatiu in miscare pe melodia ta preferata.

Vizionati secventa ce s-a creat pe melodia Parallel de Gary Gunn:

[vimeo 64188256 600]

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here