Muzica de marti: The Stars (Are Out Tonight)

0
29

David Bowie ne introduce din nou in universul sau, in care vorbeste deseori despre actual si tabu, folosindu-se de imagini puternice, prin noul videoclip The Stars (Are Out Tonight).

Si pentru ca ne canta despre stelele care nu dorm niciodata, ce alegerea mai buna vizuala, decat actori si modele all stars? Alaturi de Tilda Swinton, David formeaza cuplul ideal, putin excentric, ce se maturizeaza gratios. Dar intervin alter ego-urile lor, poate variante tinere ale cuplului ideal, interpretate de Saskia de Brauw si Andrej Pejic. Si cu atatea imagini ale andronigitatii si frumusetii asexuale, jocurile de schimbare de gen, in maniera fashion, sunt aproape obligatorii.

Floria Sigismondi a stabilit directia filmului, inclinatia ei pentru fatetele bizarului l-a convins pe Bowie si in anii ’90, cu Little Wonder si Dead Man Walking. Bizarul incadrat in maginea ideala a suburbiei este mediul ales de Floria pentru dezvaluirea stelelor.

The Stars (Are Out Tonight) este al doilea preview din noul sau album,  The Next Day, un album surpriza, inregistrat timp de doi ani in secret, cu producatorul Tony Visconti. Primul preview a dat tonul albumului cu melancolia piesei si intrebarii Where are we now?

Albumul The Next Day va fi lansat pe 12 martie, pana atunci este disponibil pentru ascultat pe iTunes.

Pana in ziua lansarii, urmariti deznodamandul povestii cuplurilor de stele aici:

[youtube gH7dMBcg-gE 600]

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here