Muzica de marti: Woodkid – I Love You

0
72

Woodkid, sau Yoann Lemoine, este mai cunoscut pentru activitatea sa de regizor decat pentru cariera muzicala. Videoclipurile sale pentru Lana Del Rey (Born To Die), Katy Perry (Teenage Dream), Taylor Swift (Back To December) si Mystery Jets (Dreaming of Another World) sunt construite cu imagini puternice, ce ne-au ramas intiparite in minte.

De data aceasta, artistul polonez-francez isi regizeaza propriul videoclip. Debutul din 2011, Iron, din care nu o putem uita pe Agyness Deyn, a inspirat colectia Dior Homme toamna-iarna 2013. Ulterior, Run Boy Run a fost nominalizat la premiile Grammy.

Videoclipul de astazi, I Love You, este unul dintre singleurile de pe albumul sau de debut, The Golden Age. Tinutele ce completeaza povestea sunt de Kris Van Assche.

Imaginile alb-negru ne poarta obsesiv prin peisaje dezolante, lumi severe sau fantastice, cu cea mai puternica emotie creata de muzica. Se pare ca titlul albumului sau, The Golden Age, anunta o epoca de artisti multitalentati, care pot compune muzica la fel de frumoasa ca imaginile cu care o insotesc.

[youtube KQu8FOjJXdI 600]

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here