My Electric Castle (1): Ana Morodan, speaker EC Talks

0

Pentru că ne-a plăcut atât de mult la Electric Castle, am invitat o serie de prieteni să ne povestească cum au fost experiențele lor. Ofertele festivalului au fost atât de variate, iar spațiul de desfășurare atât de generos, încât ne așteptăm să descoperim variante complet diferite de Electric Castle. Primul guest-post My Electric Castle este realizat de Ana Morodan, invitată la conferințele EC Talks de la cortul E.on x DOR.

A.M.: Da, am fost la Electic Castle anul acesta, nu pentru concerte, ci în calitate de invitat în cadrul conferințelor EC Talks, alături de camaradul meu “asiatic”, Teleșpan. Nu mai este o noutate pentru nimeni că nu-mi plac concertele, festivalurile și aglomerările de oameni, în general, dar Electric Castle are câteva lucruri care îl fac să fie diferit. Ce mi-a plăcut mie în mod special au fost energia relaxată a oamenilor, care chiar se distrează și nu vin doar că să bifeze un festival, dar și faptul că există o intrare dedicată pentru Premium Area, iar dacă nu vrei sa faci băi de mulțime, poți să intri liniștit și să te așezi în colțul tău, fără să trebuiască să te strecori printre miile de participanți. Aaa… și mi-au plăcut teribil și cartofii dulci de la Marty cu sosul de maioneză picantă.

Asta e o poză din backstage, de sâmbătă, imediat după ce am ajuns în festival, înainte de concertul Loredanei. I simply adore Lori din Onești, pentru toată energia și nebunia pe care reușește să le aduca pe scenă, într-un mod atât de fresh, de fiecare dată când apare, după atâția ani de muncă și performanță.

Sper că nu vă așteptați să mă vedeți Boho-Chică :)) Ținuta mea de festival a fost tot o rochie lungă, o combinație de cămașă de noapte și cămașă de forță – semnată ZARUG, extrem de usor de accesorizat cu my Gin & Tonic. Domnul din dreapta este prietenul meu Tibi, omul care s-a ocupat de artiștii de la Main Stage și a făcut posibile toate dorințele lor imposibile.

Înainte de a intra în conferința EC Talks, am avut puțin timp să beau o cafea cu prietenii mei, să vizitez castelul și instalatiile New Media de anul acesta, care au fost foarte reușite. Preferata mea: Children of the Light.

În timpul conferinței EC Talks, ultimul panel, alături de Milena Git și Adrian Teleșpan, debitând despre muncă, muncă, mărci personale și iar muncă. Tema de anul acesta a fost The Beat Goes On, iar noi am vorbit despre proiectele de viitor pe care urmează să le desfășor în online, brandurile pe care le dezvolt deja în paralel cu marca mea personală și câteva strategii noi de business pe care le am deja clare în minte.

Mi-am făcut ieșirea din festival înainte de mult așteptatul concert al lui Jared Leto – despre care nu știam că va purta o capă splendidă și o pereche de mănuși cu cristale, mai bine că am plecat! – însoțită de acești domni și de mesajul de mare angajament “PA, FA!”

Foto: arhiva personală Ana Morodan

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here