Naomi Campbell si Lupita Nyong’o intra in Tara Minunilor pentru Calendarul Pirelli 2018

0

O distributie all-black extrem de diversa – de la modelele Naomi Campbell si Duckie Thot la actritele Lupita Nyong’o si Whoopi Goldberg pana la rapperul Sean „Diddy” Combs si activista pentru drepturile femeilor Jaha Dukureh – sunt personaje in „Alice in Tara Minunilor” pentru Calendarul Pirelli 2018, semnat de Tim Walker.

RuPaul si Dijmon in editia din 2018 a Calendarului Pirelli

„Bun venit la petrecere! Toata lumea e invitata”, a spus fotograful despre mesajele-cheie ale noului Calendar: diversitate si inclusivitate. „Am vrut sa vorbesc despre Alice in Tara Minunilor in vremurile noastre, intr-un mod in care nu s-a mai facut pana acum”, a adaugat el la lansarea The Cal, de la New York.

Duckie Thot in editia din 2018 a Calendarului Pirelli

Cu acest gand in minte, el a reunit o distributie de 18 personalitati – modele, dar si actori, muzicieni si activisti pentru drepturile omului. Alice este intruchipata de o noua stea a modellingului, Duckie Thot, australiana de origine sudaneza, in timp ce Naomi Campbell apare pentru a patra oara intr-un Calendar Pirelli (prima oara avea 16 ani, acum are 47).

Decoruri extravagante, umor dark, motive romantice sunt cateva dintre caracteristicile noului Calendar Pirelli 2018

In imagini alaturi de ea: Sean „Diddy” Combs, care are, de altfel, tatuate pe brate citate din cartea lui Lewis Carroll, de mai multi ani. „Vreau ca fiicele mele si alti copii din lumea aceasta sa vada imaginile cu noi din Calendar, jucand roluri de regi si regine”, a spus rapperul american.

Whoopi Goldberg si Thando in editia din 2018 a Calendarului Pirelli

Stilul inconfundabil al lui Tim Walker – decoruri extravagante, umor dark, motive romantice – transforma fotografiile intr-o fantezie cuceritoare. Pe langa povestea propriu-zisa, surse de inspiratie i-au fost ilustratiile originale create de John Tenniel pentru prima editie a cartii, din 1865, care redau aventurile lui Alice intr-un mod mai gotic decat au facut-o ulterior ecranizarile Disney sau alte ilustratii recente.

Editia 2018 este cea de-a doua cu o distributie all-black din istoria de peste 50 de ani a Calendarului Pirelli. Anterioara a fost realizata in 1987 de fotograful Terence Donovan.

Cititi si: „Alice in Wonderland: tema noului Calendar Pirelli in interpretarea lui Tim Walker”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here