Natalie Portman, o aparitie neasteptata in noul clip al lui James Blake

0
Benjamin Millepied si Natalie Portman la Golden Globes

Unele celebritati aleg sa fac un shooting special inainte de a naste, altele prefera sa capteze acest moment prin intermediul unui clip muzical. Natalie Portman face parte din cea de-a doua categorie si ea apare in aceasta ipostaza in noul videoclip al cantaretului James Blake.

La finalul lunii februarie, actrita Natalie Portman a celebrat venirea pe lume a celui de-al doilea copil al sau. Desi actrita nu a putut participa la Gala Premiilor Oscar din acest motiv, ea a reusit totusi sa-si faca aparitia intr-un clip muzical, cu cateva zile inainte de a naste.

Imaginile din clipul cu Natalie Portman amintesc de cele postate recent si de Beyonce

Natalie Portman este vedeta noului clip „My Willing Heart“ al cantaretului James Blake, o piesa de pe cel mai recent album al acestuia “The Colour in Anything”. Desi artistul britanic si Frank Ocean au scris aceasta piesa cu tematica “iubirea neimpartasita”, prezenta lui Portman in clip – da un nou sens melodiei, acela de „anticipare materna“.

Imaginile din clip amintesc de cele postate recent si de Beyonce, insa acelea erau pline de culoare si regale in timp ce Portman a preferat o varianta meditativa si realista, regizata de Anna Rose Holmer. Cu toate aceste diferente, impreuna, cele doua artiste, arata diferite parti ale imbratisarii maternitatii in moduri uimitoare.

Portman a nascut-o pe fiica ei, Amalia, pe 22 februarie, la cateva zile dupa filmarea clipului. Amalia este cel de-al doilea copil pe care Natalie Portman il are cu sotul ei, coregraful Benjamin Millepied. Cei doi au, de asemenea, si un fiu in varsta de 5 ani, Aleph.

Cititi si: “Johnny Depp transmite un mesaj video romanilor”!

Foto: Guliver/ Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here